Mindfulness

Mindfulness forløb i Silkeborg

Næste holdopstart september 2019. Nærmere info kommer.Min interesse for meditation startede for 17 år siden efter en større livskrise. Dette var en begyndelse på en rejse dybere ind i mig selv og en opvågnen til livets dybere mening.


Meditation har siden hen været en stor og betydningsfuld del af mit liv. Den gør mig i stand til at opdage hvordan jeg selv skaber lidelse i mit liv når jeg ikke vil acceptere nuet som det er. Den gør mig desuden i stand til at møde både mig selv og andre med medfølelse, accept og venlighed. Også når det gælder de mindre attraktive sider og følelser!

Udover uddannelse som mindfulness instruktør ved skolen for anvendt meditation har jeg løbende modtaget undervisning i mindfulness, meditation og personlig udvikling. Blandt andet:


1999-

2002: Skandinavisk Yoga og Meditationsskole (København) Diverse kurser i yoga og meditation


2007: 8 ugers mindfulness forløb v. Morten Hecksher


2009-

2016: Meditation og personlig udvikling, Vækstcenteret i Nr. Snede. Har modtaget undervisning af Jes           Bertelsen, Marianne Walter, Neel Fasting, Erik Elnegaard, Jens- Erik Risom og Helen Gamborg


2009: Selvmassage og fordybelse v. Nordlys Centeret


2009: Seminar med H.H. Dalai Lama ”Mindfulness based on love and compassion” og


2009: Positiv psykologi (16 lektioner), Folkeuniversitet, Aarhus universitet


2013-

2016: Gomde (buddhistisk meditationscenter på Djursland. Har modtaget undervisning af Chökyi Nyima Rinpoche (meditation og sindets natur) , Jetsün Khandro Rinpoche (Bodhicitta – medfølende sindstræning), Erik Pema Kunsang (Vildt og Åbent hjerte), Lama Tender (Roligt Sind, Bodhisattva træning).


2015: Seminar med H.H. Dalai Lama: “Otte gode råd om mental træning”


2016: Buddhisme (10 lektioner) Folkeuniversitet, Aarhus universitet


2016: Jon Kabat Zinn: Praksisdag i Mindfulness


2016: Yongey Mingyur Rinpoche: ”Bevidsthed, medfølelse og visdom”