Individuelt kvindeforløb

Føler du dig træt og energiforladt? Har du mistet din lyst – både seksuelt og til livet i det hele taget? Føles livet og hverdagen som ”leverpostej” hvor gøremål dræner alt energi? Har du været stressramt eller haft depressioner? Oplever du en hårdhed, en følelse af et panser hvor der ikke er plads til sårbarhed?

Så er dette lige et forløb for dig!

Flere og flere bliver ramt af stress og depression. Særligt synes kvinder at være overrepræsenteret i statistikken. Hvorfor mon? Er vi bare svagere end mænd? Mit svar er klart NEJ. Vi kvinder er udfordret i det moderne samfund. Trods tilsyneladende ligestilling, er det stadig svært for kvinder at jonglere mellem arbejde og familie – ofte med en følelse af utilstrækkelighed på begge fronter. Vi kæmper, vi handler, vi skal være mål- og præstationsorienteret. Alt dette er meget maskulint og helt sikkert en nødvendighed i livet. Men for mange kvinder er det drænende, at være i denne energi hele tiden. Vi mister kontakten til os selv og ofte også til vores seksualitet og livslyst.

Har du brug for at finde din indre powerkvinde? Så er dette forløb lige til dig.

Forløbet er struktureret med overordnet temaer, som vi vil arbejde med og som vil blive skræddersyet til netop dine udfordringer. Du vil få øvelser og inspiration med hjem som du kan arbejde med fra gang til gang.

Temaer for kvindeforløb:

  1. Din historie som kvinde
  2. Den feminine og maskuline energi – polaritetsarbejde
  3. Din lyst (seksualitet og livslyst)
  4. Den kvindelige kraft – det cykliske og livskraften
  5. Det åbne og rummende hjerte

woman

Individuelt forløb over 5 gange 1 time pr gang (første samtale 1,5 time)

Normalpris: 6050,-

Din pris: 5500,-